Een vereniging kan niet draaien zonder vrijwilligers. Onze vereniging draait helemaal op vrijwilligers, Ons bestuur, onze trainsters, trainers en assistenten zijn vrijwilligers en zij staan elke week weer klaar om de trainingen te verzorgen. Thuis wordt er nog extra gewerkt aan de voorbereidingen, oefeningen en reglementen.

Juryleden: naast de trainersgroep hebben we de nodige juryleden nodig om deel te kunnen nemen aan de wedstrijden. Geen juryleden = geen wedstrijden.

De jurycursussen worden georganiseerd door de KNGU en zijn gratis. We zijn steeds weer op zoek naar ouders of andere geïnteresseerden die een jurycursus willen volgen, dus a.u.b. steun de vereniging en geef je op voor een cursus turnen dames 1, groepsspringen of trampolinespringen. Vervoerskosten worden vergoed.

Vacature:

We zoeken nog iemand voor het secretariaat en/of ledenadministratie via digitaal systeem.  Het is een leuke functie die je thuis in eigen tijd kan uitvoeren. Je hebt geen specifieke kennis van turnen nodig. Alleen enige PC-ervaring.  Heb je interesse meld het ons.

Actie Vederlicht:

Enkele jaren geleden hebben we een actie ondernomen voor de opbouw van een vrijwilligerslijst voor verschillende taken. Nieuwe vrijwilligers kunnen zich aanmelden via het secretariaat: boonmanderidder@zeelandnet.nl

Mogelijke taken voor de vrijwilligers:

  • Juryleden
  • assistenten
  • schoonmaakteam (leeghalen en schoonmaken van de valkuil en materialen in de turnhal)
  • catering en kassa bij de wedstrijden en andere activiteiten
  • opbouw en af bouwteam bij wedstrijden en andere activiteiten zoals voorstelling
  • money makers (sponsorvrijwilligers)

vederlicht