Trainingslocatie:
Onze trainingslocatie is Sporthal De Eenhoorn, Baljuw Veltersweg 15 in Oostburg.

Trainersteam:

Kristine Provo/Goethals 

Kristine is al 30 jaar trainster binnen de vereniging. Haar opleiding tot fysiotherapeute en haar kinderen hebben haar binnen de vereniging gebracht. Zij heeft op dit moment training aan de recreatie groepen,  selectie jongensgroep, meisjes selectie A, de springgroep en de volwassenen. Ze is in bezit van een KNGU licentie.

Verdere taken: beheerder facebook – bijhouden website –  bestuurslid – jurylid groepsspringen en dmt

Monique Engelen

Monique geeft training aan de selectie meisjes A. Zij is in het bezit van een KNGU licentie.

Verdere taken: penningmeester  – jurylid dmt

Kim de Jonge

Kim, zelf oud turnster, geeft training aan de selectie meisjes A en springgroep. Ze is in het bezit van een KNGU licentie.

Verdere taken: beheerder facebook – jurylid dmt – jurylid turnen dames 2

Oscar Baars

Oscar is een oud turner die zich na zijn actieve carrière toegelegd heeft op het trainerschap.  Hij heeft training aan de sspringgroep en de freerungroep. Hij is in bezit van de KNGU licentie voor turnen en freerunnen.

Elly Faas

Elly is ook al jarenlang actief binnen ons trainersteam. Op dit moment geeft ze training aan de selectie B meisjes. Ze is in het bezit van de KNGU licentie.

Verdere taken: jurylid turnen dames 1 – begeleidster Zomerkamp KNGU

Michelle Hilleman – de Krijger

Michelle geeft training aan de recreatie meisjes en zwinmeiden op maandag en de woensdag en donderdag aan de selectie meisjes A. Ze is in het bezit van de KNGU licentie. Michelle is voorlopig even gestopt met training geven. Haar lessen zijn overgenomen door Kristine en Tessa de Jonge.

Jeanette de Jonge

Jeanette is onze kleutertrainster. Vanuit haar opleiding heeft ze ervaring met kinderen.

Assistenten: naast het trainersteam hebben we binnen het team een aantal assistenten die assisteren tijdens de trainingen,